Lijstvoorstelling, kandidaten 2018

Met de nodige toeters, bellen en heel wat oranje eyecatchers trok het CD&V peloton zaterdagnamiddag 9 juni 2018 al fietsend door de straten van Menen, Lauwe en Rekkem, richting het landbouwbedrijf van Marc & Greet Waignein-Kerckhof in Menen. Alle kandidaten werden per entiteit opgepikt door het peloton, met kopvrouw Martine letterlijk op kop. Per stopplaats trok de ploeg naar een lokale horecazaak om er wat bij te praten en of de batterijen terug op te laden. Vanaf 17 uur werden alle fietsers/kandidaten verwacht op de kasseienstrook richting hoeve. Het sportieve peloton werd er onder applaus onthaald door de aanwezige CD&V-leden en sympathisanten.
Eens op post kwam ook een stralende zon vanachter de wolkengordijnen meevolgen. Het was duidelijk, deze lijstvoorstelling kon gewoonweg niet meer stuk!!Eén voor één werden alle kandidaten op het appel, vooraan gevraagd door de voorzitter. Een korte kandidaatbeschrijving, gevolgd door een deugddoend applaus weergalmde tussen de hoevemuren.
Tot slot volgde nog een motiverende speech van de lijsttrekker, enkele groepsfoto's, verschillende pers-interviews en vooral een gezellig samenzijn onder alle aanwezigen.
Een bijzondere dankjewel aan onze gastheer Marc & -vrouw Greet. Eveneens bedankt Paulette voor de knappe fotoreportage.

Verderwerken!

CD&V komt als eerste Menense partij naar buiten met zijn volledige lijst. Sinds dag 1 van deze bestuursperiode werken we hard om Menen, Lauwe en Rekkem en alle inwoners zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. We hebben oog voor alle beleidsfacetten en streven ernaar de weg vooruit te nemen, samen en voor onze inwoners!

Onze aftrap is ondertussen een feit, maar nu blijven we vooral vlijtig verder besturen, zoals voorheen. Uiteraard volgen de komende campagneperiode nog veel nieuwtjes en bekendmakingen omtrent ons programma en globale vooruitzichten 2019. Het is onze ambitie om het vele, goede werk verder te zetten in een volgende bestuursperiode. We gaan ervoor!
Wordt vervolgd!


Geniet nu alvast mee van volgende berichtgeving:

http://www.menenkiest2018.be/2018/06/09/cdv-maakt-als-eerste-partij-in-menen-volledige-lijst-bekend/