De kogel is door de kerk.. met dit divers en vooral enthousiast team kandidaten trekt CD&V Menen naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018!

Een fiere voorzitter mocht de ploeg voorstellen aan het grote publiek op het lijstvoorstellingsmoment van zaterdag 09 juni 2018 op de hoeve van bestuurslid Marc & Greet Waignein - Kerckhof. Prachtig lenteweer, frisse buitenlucht en veel aanwezigen laten alvast vermoeden dat het verkiezingsresultaat in oktober 2018 opnieuw een schot in de roos zal zijn, of toch, hier gaan we voor!!

Als lijsttrekker zien we uittredend burgemeester Martine vooraan, onze duwer is niemand minder dan Berenice dat eerder deze legislatuur eveneens een gedeeld schepenmandaat opnam.
De collega's vanuit het college van burgemeester en schepenen, Laurent en Caroline zetten alsook opnieuw hun schouders onder het CD&V Menen verhaal.

Vanuit entiteit Menen stellen wij u maar liefst 17 kandidaten. Deelgemeenten Lauwe en Rekkem zijn eveneens sterk vertegenwoordigd door een groep ervaren kandidaten en nieuwkomers. Voor Lauwe noteren we 9 geengageerde kandidaten en voor Rekkem zijn dit er opnieuw 5.
Iedere deelgemeente heeft zijn eigen cultuur en eigenheid, als CD&V willen we hier steeds de nodige aandacht aan schenken.
Een mooie vertegenwoordiging vanuit iedere deelgemeente staat bij ons centraal.

Samen vormen we een ploeg waar heel wat ervaring in huist, en evenzeer diversiteit thuis hoort. We tellen jong en minder jong op de lijst en geloven in eenieders bijdrage.